ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ: Ο ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ! – Craniosacral.gr

Студени крака: причини, лечение Σε αντίθεση με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, η οστεοαρθρίτιδα δεν είναι μία αυτοάνοση διαταραχή. 7) Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με την αρθρίτιδα, αν και συμβαίνουν για διαφορετικούς λόγους. Σοβαρές ασθένειες των αρθρώσεων, όπως ουρική αρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, σηπτική αρθρίτιδα, τενοντίτιδα, μπορεί να προκαλέσουν πόνο στον αστράγαλο και στο πόδι. Σε άτομα που δεν πάσχουν από DJD ή άλλες μορφές βλάβης στις αρθρώσεις (όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα), οι αρθρώσεις τους είναι εγκλωβισμένες σε λείο χόνδρο και επενδεδυμένα με αρθρικό υγρό που βοηθά στην «ολίσθηση» του χόνδρου κατά των οστών, των οστών κατά των μυών και των μυών ενάντια στους συνδετικούς ιστούς. Σε περίπτωση δηλητηρίασης με θειικό οξύ, είναι δυνατά 2 πιθανά σενάρια. Συχνά τα παιδιά παίρνουν κιτρικό οξύ, παραμένοντας χωρίς την επίβλεψη των ενηλίκων, τα οποία καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες, πράγμα που οδηγεί σε δηλητηρίαση. Εάν έχει συμβεί δηλητηρίαση με υγρό οξύ, οι συνέπειες θα είναι πιο σοβαρές. Η δηλητηρίαση από τους ατμούς και το υγρό εκδηλώνεται με διαφορετικούς τρόπους. Η ασθένεια η οποία εκδηλώνεται εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι ο θεραπευτής που θα βρει τον τρόπο.

Η προσοχή σε αυτή την περίπτωση αντιστρέφεται μόνο όταν υπάρχει ισχυρός τακτικός πόνος – εξαιτίας αυτού, ο χρόνος χάνεται όταν η ασθένεια μπορεί να παρατηρηθεί στο αρχικό στάδιο και να θεραπευτεί χωρίς επιπλοκές. Στα πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται η ταχεία επούλωση, η διαδικασία είναι ανώδυνη, αναίμακτη, ατραυματική και χωρίς επιπλοκές και πραγματοποιείται με ελαφρά μέθη και σχεδόν μηδαμινό χρόνο νοσηλείας, ενώ ταχεία είναι και η επούλωση του τραύματος. Η οστεοαρθρίτιδα των αρθρώσεων του χεριού σπανίως συνοδεύεται από επιπλοκές. Η θυλακίτιδα και παρόμοιες καταστάσεις όπως η τενοντίτιδα είναι συνήθως αποτέλεσμα μικρών τραυματισμών ή επαναλαμβανόμενης υπερβολικής χρήσης, ενώ αρθρίτιδα είναι ένα εκφυλιστική ασθένεια των αρθρώσεων που μερικές φορές προκαλείται από μια αυτοάνοση διαταραχή.

πονος στην πλατη και στο στομαχι

Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος έδειξε παράλυση του προσθίου οδοντωτού μυός που νευρώνεται από το μακρό θωρακικό νεύρο, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαταραχή της κίνησης της ωμοπλάτης πάνω στο θώρακα και προπέτεια αυτής, όταν η ασθενής σπρώχνει με τα χέρια της τον τοίχο (πτερυγοειδής ωμοπλάτη). Η πρώτη βοήθεια είναι ότι ο ασθενής πρέπει να βάλει πάγο στο στομάχι του. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ενημερώσετε έγκαιρα τις παραβιάσεις και να ζητήσετε βοήθεια. болки в кръста вечер . Με τον πόνο, μπορείτε να πάρετε ένα χάπι φαρμάκων για τον πόνο, αλλά να θυμάστε ότι συχνά αναπτύσσουν εθισμό και συμβουλεύονται καλύτερα έναν γιατρό.

Αποτελούν περίπου το 80% όλων των χολόλιθων.

Για την προπόνηση δύναμης μετα απο ενα τραυματισμό στο πόδι μπορούμε να εκτελέσουμε ποικιλία μονόπλευρων ασκήσεων (μπορείτε να δείτε σε προηγούμενο άρθρο μερικά παραδείγματα) με ελεύθερα βάρη ή σε μηχανήματα. Τέλος, μεγάλη αξία έχει η εφαρμογή ασκήσεων μέσα στο νερό (Aqua therapy), γιατί επιτρέπει τη μυϊκή χαλάρωση και ενδυνάμωση, χωρίς να ασκούνται δυνάμεις στους μεσοσπονδύλιους δίσκους, λόγω της εξάλειψης του βάρους του σώματος που προκαλεί η άνωση από το νερό. Αποτελούν τροποποίηση παλιότερων ασκήσεων squat του Regen και βασίστηκαν στην ιδέα ότι η οσφυοϊερή περιοχή (δηλ. Αποτελούν περίπου το 80% όλων των χολόλιθων. Αποτελούν νέες μεθόδους με στόχο την ελαχιστοποίηση του τραύματος, την απουσία μετεγχειρητικών αλλαγών και την ταχύτατη επάνοδο στην εργασία και τις δραστηριότητες. Η αγωγή αυτή δεν αντιμετωπίζει την κύστη συνολικά, αλλά μόνο την αποστηματική κοιλότητα, με στόχο την άμεση ανακούφιση του πόνου του ασθενούς και τον καθαρισμό του πύου και της φλεγμονής. Η χοληδόχος κύστη είναι ένας μικρός σάκος αχλαδιού που βρίσκεται κάτω από το συκώτι στη δεξιά άνω κοιλιακή χώρα. Στην οστεοαρθρίτιδα παρουσιάζεται φθορά του υαλοειδούς χόνδρου (που βρίσκεται στην άρθρωση) με αποτέλεσμα την τριβή των οστών μεταξύ τους. Συνήθως το κιτρικό οξύ βρίσκεται σε κάθε σπίτι, αποθηκευμένο σε εμφανές σημείο.

πονος στη μέση

Στο σπίτι, συνιστάται να μην αποθηκεύεται ένας τέτοιος τοξικός παράγοντας που θα αποφεύγει τα ατυχήματα. Οι πέτρες σε αυτό σχηματίζονται όταν η χολή, η οποία αποθηκεύεται στη χοληδόχο κύστη, σκληραίνει. Οι χρωστικές πέτρες είναι μικρές, είναι σκοτεινές, επειδή είναι κατασκευασμένες από χολερυθρίνη. Υπάρχουν δύο τύποι χολόλιθων – πέτρες χοληστερόλης και χρωματισμένες πέτρες. Στη χοληδόχο κύστη μπορεί να αναπτυχθεί μόνο μία μεγάλη πέτρα ή εκατοντάδες μικρές πέτρες ή συνδυασμοί αυτών. Ο πόνος στο στομάχι μετά το φαγητό στην πάνω δεξιά γωνία είναι ένα σύμπτωμα των λίθων στη χοληδόχο κύστη.

πονος στη μεση και αποβολη

Άλλες αιτίες : Ο ασκίτης του παγκρέατος μπορεί επίσης να εμφανιστεί εάν εκδηλωθεί κύστη ή ψευδοκύστη στο πάγκρεας, επιτρέποντας στους παγκρεατικούς χυμούς να εισχωρήσουν στην κοιλιακή κοιλότητα. Εξαρτάται άμεσα από τις αιτίες που προκάλεσαν την παθολογία. Δεδομένου ότι το κοιλιακό άλγος, τις περισσότερες φορές, αποτελεί σύμπτωμα διάφορων ασθενειών, οι αιτίες εμφάνισης του μπορεί να ποικίλλουν για το κάθε άτομο ξεχωριστά. Ο πόνος στο στομάχι, μαζί με τη ναυτία, είναι επίσης ένα σύμπτωμα γαστρίτιδας. Θυμηθείτε ότι ο πόνος στο στομάχι μετά από το φαγητό μπορεί να είναι σύμπτωμα σοβαρών προβλημάτων, όπως διάτρητα έλκη στομάχου, καρδιακές προσβολές και πολλά άλλα δευτερεύοντα ή σοβαρά προβλήματα υγείας που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η σπάνια χρήση νερού κατά τη διάρκεια της ημέρας συμβάλλει επιπρόσθετα σε αυτό το πρόβλημα υγείας. Μελέτες δείχνουν ότι η γιόγκα μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς, καθώς μειώνει τους παράγοντες κινδύνου, που προκαλούν τις καρδιακές παθήσεις. Αν είναι απαραίτητο, αντί για σόδα, χρησιμοποιήστε μια λύση novocaine, η οποία μειώνει τον πόνο. Όταν το έλκος του στομάχου συχνά “πεινασμένο πόνο”, εξαφανίζεται μετά από ένα γεύμα. народен лек за болки в кръста . Ο πόνος στο στομάχι μπορεί να είναι διαφορετικής φύσης: καψίματα στο στομάχι, πόνοι, μυρμήγκιασμα, θαμπός, οξύς πόνος στο στομάχι, τράβηγμα, κράμπες, κοπές, συχνά συνοδεύονται από σπασμούς του στομάχου.

Πόσιμο νερό, χυμοί φρέσκων φρούτων, αναψυκτικά ή άλλα ποτά αμέσως μετά τα γεύματα αραιώνουν τα οξέα του στομάχου. Ανάλογα με την αιτία και τον τόπο όπου εμφανίστηκε η δηλητηρίαση, όλες οι δηλητηρίασεις από τα οξέα χωρίζονται σε τρεις τύπους: περιστασιακή, βιομηχανική και οικιακή. Ισχιαλγία ονομάζεται ο πόνος που αντανακλά σε σημεία κατά μήκους του ισχιακού νεύρου (δεν αφορά την αιτία του πόνου). Οι συγκεκριμένοι ασθενείς αναφέρουν πόνο σαν “κάψιμο”, σαν “μαχαίρι”, ή που “σφύζει”, και θεωρείται ότι μπορούν να αντιμετωπιστούν με ένα είδος κινητοποίησης και διάτασης του ισχιακού νεύρου (slump stretching).

Η διατήρηση καλής στάσης και η αποφυγή απότομων κινήσεων μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση από τον πόνο της μέσης. Η θεραπεία της συχνά περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή κατά του πόνου, χειροπρακτική για την επανατοποθέτηση του σπονδύλου, το θεραπευτικό μασάζ για να χαλαρώσει τους μυς και την φυσιοθεραπεία για την διόρθωση της στάσης του σώματος και την ενίσχυση των μυών. Μπορεί ο τραυματισμός να είναι «υπέρχρησης» όπως πελματιαία απονευρωσίτιδα (φλεγμονή στο κάτω τμήμα του πέλματος), περιοστίτιδα κνήμης (φλεγμονή στην πρόσθια και εσωτερική επιφάνεια της κνήμης), πόνος στην πρόσθια επιφάνεια του γονάτου ή την πλατεία περιτονία (φλεγμονή στο πλαϊνό, άνω τμήμα του γόνατος), φλεγμονή στο εσωτερικό του ισχίου ή τενοντίτιδα σε τένοντες όπως του μείζονα γλουτιαίου, του ιγνιακού ή άλλων μυών. Μεγαλύτερη ηλικία, οικογενειακό ιστορικό αρθρίτιδας, υπέρβαρο ή παχύσαρκο και ένας κακός τρόπος ζωής που προκαλεί φλεγμονή μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο τόσο για αρθρίτιδα όσο και για θυλακίτιδα.

Хапчета За Болки В Ставите

Αυτή η αύξηση των επεισοδίων μπορεί να οφείλεται στον τρόπο ζωής μας, έλλειψη άσκησης, καθιστική ζωή. на какъв лекар се ходи за болки в кръста . Με τον τρόπο αυτό το βάρος θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα και στους δύο ώμους. Με τη δυσλειτουργία του υποθαλάμου-υπόφυσης, προάγει την ανάπτυξη ωοθυλακίων και διεγείρει την ωορρηξία Follitropin alfa (με ένεση) – 75-150 IU μία φορά την ημέρα (κατά τις πρώτες επτά ημέρες του κύκλου). Μια επικίνδυνη επιπλοκή είναι η ανάπτυξη τοξικού σοκ, φλεγμονής και λοίμωξης. Παράλληλα, έχουμε και την ανάπτυξη αφύσικου ινώδους ιστού στη συγκεκριμένη περιοχή, αυτό που ονομάζουμε «ίνωση στον αρθρικό θύλακα».

Παράλληλα, οίδημα των πνευμόνων, ο λάρυγγας αναπτύσσεται, επηρεάζεται η αναπνευστική οδός. Σταδιακά, το δηλητήριο διεισδύει στο δέρμα και την αναπνευστική οδό στο αίμα, όπου επηρεάζει τα κύτταρα του αίματος, συγκεκριμένα τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Ορισμένες φορές ονομάζεται ανοσοδιαμορφωτής, πράγμα που σημαίνει ότι επηρεάζει ορισμένες λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος. Μερικές φορές ένα άτομο μπορεί να αισθάνεται πόνο στο στομάχι μετά το φαγητό. Πολλές φορές ο πόνος είναι τόσο έντονος που εμποδίζει τον παθόντα ακόμα και από το να κοιμηθεί. Αυτός ο πόνος μπορεί να αλλάξει τη φύση του ανάλογα με την αιτία. Μια άλλη πιθανή αιτία του πόνου στο στομάχι μετά από το φαγητό μπορεί να είναι δηλητηρίαση τροφής. Σύμφωνα με μια άλλη ταξινόμηση, η δηλητηρίαση χωρίζεται σε 4 τύπους: ενιαία, ομαδική, πολλαπλή και μάζα. Ο γιατρός θα καθορίσει αν έχετε λόρδωση με βάση τη γωνία σε σύγκριση με άλλους παράγοντες, όπως το ύψος, το βάρος και η μάζα σώματος. Βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός έχει κάνει την πιο λεπτομερή διάγνωση εάν το πρόβλημα του πόνου στο στομάχι έχει δοκιμαστεί επανειλημμένα. Οι λίθοι στους νεφρούς ή κάποιο άλλο νεφρικό πρόβλημα μπορεί επίσης να προκαλεί επίμονο πόνο στα πλευρά. Οι μύες καλύπτονται από ένα σκληρό κάλυμμα το οποίο δεν τους αφήνει να φουσκώνουν και έτσι αυξάνεται η πίεση στους μυς.

Στο φυσιολογικό λοιπόν ώμο υπάρχει μια συντονισμένη μυϊκή σύσπαση των μυών του στροφικού πετάλου, η οποία επικεντρώνει την κεφαλή του βραχιονίου μέσα στην άρθρωση και υποβοηθά έτσι το δελτοειδή μυ στην ανύψωση του άκρου. Η ασθένεια αυτή τείνει να εμφανίζεται, όταν ο χόνδρος των αρθρώσεων φθείρεται με την πάροδο του χρόνου, μετατρέποντας έτσι την λεία επιφάνεια του σε τραχιά, προκαλώντας ερεθισμό. Σε αυτήν την περίπτωση, αξίζει πάντα να θυμόμαστε ότι το οίδημα δεν είναι ασθένεια, αλλά μόνο συνέπεια διαφόρων παραβιάσεων στο έργο είτε των αρθρώσεων είτε του σώματος ως συνόλου. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να καθυστερήσετε με ένα ταξίδι στο γιατρό, προκειμένου να αποκλείσετε το συντομότερο δυνατό έναν πιθανό όγκο καρκίνου. болка в коляното при сгъване и разгъване . Η χαλάρωση των συνδέσμων της λεκάνης είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της κύησης, προκειμένου τα οστά αυτά να προσαρμοστούν στη δραματική αύξηση του μεγέθους της μήτρας. Τα πιο συχνά σημάδια και συμπτώματα που σχετίζονται με τον τραυματισμό αυχένα περιλαμβάνουν τον πόνο στον αυχένα, δυσκαμψία, πόνο πίσω από τα αυτιά, διαστρέμματα των συνδέσμων του λαιμού, πονοκέφαλο, ζάλη, πόνο στον ώμο, πόνο στην πλάτη, απώλεια μνήμης, αδυναμία συγκέντρωσης, ευερεθιστότητα, κόπωση, διαταραχές του ύπνου και κατάθλιψη. Λόγω των τραυματισμών των ποδιών, των οστικών καταγμάτων, των συνδέσμων και των αλλοιώσεων του μηνίσκου, εμφανίζεται αιμορραγία (αιματοάτρωση).

Пластири За Болки В Кръста

Engin Akyurek Greek FAN CLUB UNUTAMADIM - YouTube Ο πόνος μπορεί να είναι οξύς ή αμβλύς, να εμφανίζεται και να υποχωρεί. Όπως ο πόνος στο στομάχι, φούσκωμα μετά τη λήψη γαλακτοκομικών προϊόντων, συνήθως προκύπτει από δυσανεξία στη λακτόζη. Ο διαβήτης είναι μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και δυσανεξία στη γλυκόζη. Η αιτιολογία του ποικίλλει και ο κατάλογος των αιτίων που το προκαλούν είναι μακρύς, συχνά μάλιστα χαρακτηρίζεται λανθασμένα ως «περιαρθρίτιδα» ώμου κάθε πόνος στον ώμο, χωρίς να αναζητάται η προέλευσή του (Πίνακας). Είναι ο πόνος στην κάτω κοιλία και την πύελο που μερικές γυναίκες εμφανίζουν κατά την ωορρηξία. Είναι το κεντρικό όργανο της πέψης, το οποίο είναι υπεύθυνο για την πέψη των τροφίμων. Η διατήρηση ενός ημερολογίου τροφίμων είναι ο καλύτερος τρόπος για τον εντοπισμό προϊόντων που προκαλούν τέτοια συμπτώματα.

Το περπάτημα είναι το καλύτερο φάρμακο μετά από ένα γεύμα που θα βοηθήσει στην εξασφάλιση της σωστής πέψης των τροφίμων. Αυτό το φάρμακο βοηθά στη μείωση της συχνότητας και της έντασης των επιληπτικών κρίσεων και αποτρέπει τις ψυχικές διαταραχές. Αυτά συμβάλλουν στη μείωση του σπασμού των παρασπονδυλικών μυών, καθώς και σε διεύρυνση του μεσοσπονδυλίου τρήματος και του σπονδυλικού σωλήνα. Έτσι, εδώ ο σκοπός είναι η κάμψη της σπονδυλικής στήλης, ώστε να αυξηθεί η διάμετρος του σπονδυλικού σωλήνα, του μεσοσπονδυλίου τρήματος και η μείωση των δυνάμεων που ασκούνται στις οπίσθιες αρθρώσεις (facet) της σπονδυλικής στήλης. Οι ασκήσεις Williams ενδείκνυνται σε ασθενείς με οσφυϊκή σπονδυλική στένωση, σπονδυλόλυση – σπονδυλολίσθηση και πόνο από της οπίσθιες αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης (facet), αλλά δεν επιτρέπονται όταν υπάρχει οστεοπορωτικό κάταγμα, ή κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου. Η κίνηση είναι δυνατή μόνο στις αρθρώσεις του τραχήλου της μήτρας, του ισχίου και του αστραγάλου. Στις αρθρώσεις προκαλείται συνήθως υπερβολικός πόνος, πρήξιμο και κοκκίνισμα.

πονος στο γονατο στο πλαι

Επί του παρόντος, φροντίδα πόνο και πρήξιμο κάτω από το δεξί γόνατό του, μπροστά πιο κοντά στην εσωτερική πλευρά, αποπνικτική πόνο, ειδικά μετά από μια μακρά sit ή. Επομένως, ένας ασθενής που παρουσιάζει πόνο στον ώμο θα πρέπει να εξετάζεται με προσοχή, ώστε να διευκρινιστεί η ακριβής αιτία της ωμαλγίας. Ο ασθενής έχει συνταγογραφηθεί συμπτωματική θεραπεία, προσροφητικά, παυσίπονα. Όταν τα εσωτερικά όργανα υποστούν βλάβη, εκτελείται κατάλληλη συμπτωματική θεραπεία. Στο νοσοκομείο, η κύρια θεραπεία πραγματοποιείται. Επειδή, σύμφωνα με τη φιλοσοφική θεωρία του «τα πράγματα» – Ταοϊσμός – κάθε άτομο είναι ένα αυτάρκες ενεργειακό σύστημα, όπου υπάρχουν όλα τα πρωτογενή στοιχεία (φωτιά, γη, ξύλο, μέταλλο και νερό), όλα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στην αρχή της ενότητας και πάλης των αντιθέτων ( yin), η λειτουργία του σώματος διατηρείται από τη ζωτική ενέργεια του qi και η κυκλοφορία του πραγματοποιείται μέσω ενεργειακών καναλιών-μεσημβρινών. Εάν έχετε πόνο στο στομάχι, πρώτα απ ‘όλα είναι απαραίτητο να χαρακτηρίσετε την ένταση, τη φύση και τον εντοπισμό του πόνου. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε τη φύση του πόνου στο στομάχι, εγκαίρως για να λάβετε την απαραίτητη βοήθεια από γιατρό. Βρίσκεται επίσης στη φύση στη σύνθεση πολλών φρούτων και λαχανικών, στα καλλυντικά.

πονος στην πλατη κατα την αναπνοη

Τα στοματικά κορτικοστεροειδή συνταγογραφούνται Πρεδνιζολόνη ή Μεθυλπρεδνιζολόνη (τυπική δόση – 0,5 mg / kg σωματικού βάρους για δύο έως τέσσερις εβδομάδες. Τα ρεύματα παλμού δεν συνταγογραφούνται για τα φαινόμενα της δευτεροπαθούς αρθρίτιδας, καθώς και για τους ασθενείς με διαταραχές του καρδιακού ρυθμού με βραδυκαρδία ή τάση για βραδυκαρδία. Τέτοιοι πόνοι στο στομάχι μπορεί να εμφανιστούν με λειτουργικές διαταραχές του στομάχου, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων δυσπεψία και δυσπεψίας. Οι σοβαρές κράμπες στο στομάχι μπορούν να συνοδεύονται από πόνο στην κάτω αριστερή κοιλία – συχνά αυτά είναι τα συμπτώματα της εκκολπωματίτιδας. Οι ασκήσεις αυτές μπορούν να γίνουν είτε ο ασθενής είναι όρθιος, είτε ξαπλωμένος. Ο ασθενής πρέπει να εξασφαλίσει πλήρη ανάπαυση και να καλέσει αμέσως ένα ασθενοφόρο. Στην όρθια θέση ο ασθενής τεντώνεται προς τα πίσω, με τα χέρια στη μέση, εκτείνοντας τη σπονδυλική στήλη. Τα σοβαρότερα συμπτώματα όπως η αδυναμία να περπατήσετε, η αίσθηση αδυναμίας στα χέρια ή στα πόδια, τα προβλήματα στην ούρηση ‘η την αφόδευση ή ο ξαφνικός αφόρητος πόνος στο κέντρο της πλάτης πρέπει να διερευνηθούν άμεσα. Οι μέτριοι σπασμοί στο στομάχι μετά από το φαγητό, συνοδευόμενοι από έμετο, που έχει τη μυρωδιά των κοπράνων, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά συμπτώματα της εντερικής απόφραξης. Η ασθένεια αρχίζει έντονα και συνοδεύεται από αφόρητα αισθήματα, ναυτία, έμετο, καθυστερημένα κόπρανα και αέρια.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *