Αστάθεια Σπονδυλικής Στήλης, Νικόλαος Δ. Μπενάρδος, Ορθοπαιδικός (Ορθοπεδικός), Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης Αθήνα

За Лекарството от охлюви: Помага ли Helix Original? Με την πρώτη ενόχληση πρέπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις, διότι εάν συνεχίσεις μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω τραυματισμό των μυϊκών ινών, να δημιουργηθούν δηλαδή μεγαλύτερες βλάβες με συνέπεια την αύξηση του χρόνου αποκατάστασης. Πρόκειται για την ανταπόκριση των μυών μετά από βλάβη των μυϊκών ινών, η οποία αποτελεί μέρος της διαδικασίας δημιουργίας μυών. Από μόνη της η ρήξη χιαστού δεν αποτελεί επείγουσα επέμβαση. Τα καλά νέα είναι ότι με τη σωστή φροντίδα, ο πόνος θυλακίτιδας συνήθως εξαφανίζεται μέσα σε αρκετές εβδομάδες χωρίς την ανάγκη για φάρμακα ή χειρουργική επέμβαση. Στο υπόλοιπο 10% των περιπτώσεων η ανάρρωση είναι πιο παρατεταμένη, από 6 έως 12 εβδομάδες ή και περισσότερο, ιδιαίτερα αν ο πόνος οφείλεται σε διάστρεμμα συνδέσμων ή σοβαρή θλάση μυός. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αιτία της εξάρθρωσης του αστραγάλου είναι μια πτώση στο γόνατο, η οποία προκαλεί ρήξη των συνδέσμων. Οπίσθιο κέρας του έσω μηνίσκου παραμορφώνεται, σαφώς ορατά κάθετη γραμμή meniska.Perednyaya καταστραφεί χιαστού συνδέσμου έχει ένα ανομοιόμορφο πάχος, fuzzy kontury.V σημείο της προσάρτησης στο μηριαίο κόνδυλο περιγράμματα των συνδέσμων proslezhivayutsya.Struktura δεν neodnorodna- σαφώς έχει μια διάχυτη αύξηση του σήματος Μρ από δεσμίδες ινών , άλλαξε την πορεία της κανονικής ανατομικά-οριζόντια volokon.Opredelyaetsya προσανατολισμό γωνιώδης καμπή του (γωνίωση) του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου. Γεια σας, πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε για την αύξηση της κίνησης στην άρθρωση του γόνατος.

πονος στον ωμο και στο χερι

Όταν ο ώμος επανατοποθετηθεί, ο γιατρός πιθανώς να σας προτείνει την χρήση νάρθηκα με στόχο την αποφυγή των κινήσεων ενόσω η άρθρωση επουλώνεται. Ο γιατρός μπορεί να ζητήσει μαγνητική ή αξονική τομογραφία για να λάβει μία πιο λεπτομερή εικόνα των μαλακών ιστών και των οστών και να εντοπίσει υποκείμενα προβλήματα. Επίσης, ο γιατρός μπορεί να προτείνει υποστηρικτικό κηδεμόνα και να συστήσει τη χρήση πατερίτσας. Ή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αλλάξεις τον τύπο της άσκησής σου επειδή η υπερβολική χρήση μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας που προκαλεί πόνο. Επιπλέον το στρες που προκαλεί η προπόνηση δημιουργεί επώδυνες συσπάσεις των μυών που προκαλούνται από την πίεση και την ένταση. Με την πάροδο του χρόνου, ειδικά σε μεγάλες διαδρομές, αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντικό στρες και ένταση στα χέρια, το λαιμό και τους ώμους, επηρεάζοντας τον τρόπο που τρέχεις. Αυτό δεν είναι μόνο λιγότερο αποτελεσματικό όσον αφορά τη λήψη οξυγόνου στους μυς αλλά επίσης αυξάνει το στρες στους θωρακικούς μυς και στους μυς της ωμοπλάτης.

Χτίσε δύναμη: Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ασκήσεις αντοχής για την πρόληψη τραυματισμών σε πιθανά αδύναμα σημεία. Πώς μπορείς να τραυματιστείς: Τραυματισμοί κατάχρησης, το 50 έως το 75% αυτών των τραυματισμών οφείλονται σε υπερβολική χρήση και συνεχή επανάληψη της ίδιας κίνησης. болка в мускулите и ставите . Σε μικρές ηλικίες οι πόνοι στη μέση μπορεί να οφείλονται σε κατάγματα κοπώσεως. Συνήθως οι σουβλιές στα πλευρά οφείλονται σε αντίδραση του διαφράγματός λόγω της απότομης αύξησης του ρυθμού της αναπνοής σου. Συνήθως φταίει ότι αυξάνουν πολύ γρήγορα τα χιλιόμετρα, προπονούνται υπερβολικά και συνεχίζουν να ασκούνται παρά τους πόνους που εμφανίζονται. Το περιττό σωματικό βάρος και οι βαριές τσάντες στο σχολείο αυξάνουν πολύ τη φόρτιση στο γόνατο.

Συγκεκριμένα, όπως λέει, η κολύμβηση είναι ιδανική, καθώς αντισταθμίζεται το σωματικό βάρος από την άνωση του νερού και οι αρθρώσεις δέχονται μικρότερη φόρτιση. Το βάρος της τσάντας μπορεί να βλάψει το πάνω μέρος της πλάτης, τους ώμους και το λαιμό. Η παθολογική κατάσταση εκδηλώνεται από πόνους στην περιοχή της άρθρωσης του ισχίου και της βουβωνικής χώρας, η οποία μπορεί να δοθεί στο γόνατο, στο κάτω μέρος της πλάτης, στον ιερό. Η αστάθεια της σπονδυλικής στήλης αφορά κατά κύριο λόγο την χαμηλότερη οσφυϊκή μοιρα της σπονδυλικής δηλαδή τον 4ο 5ο οσφυϊκό σπόνδυλο και τον 1ο ιερό σπόνδυλο δηλαδή 04 Ο5 και Ι1 και την κατώτερη αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης δηλαδή Α4 Α5 Α6 Α7. Όσον αφορά στα αθλήματα, ειδικά στα αθλήματα επαφής, όπως το ράγκμπι ή το μποξ, θα πρέπει να φοράτε πάντα τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό. Το γνωστό σε όλους «no pain, no gain» δεν ισχύει πάντα στην άσκηση, οπότε καλό είναι να μην αγνοείς τον πόνο στην προπόνηση, αν το μυαλό σου λέει ότι μπορεί να είναι κάτι άλλο. Γνωρίζεις το «no pain, no gain»; Μην το πιστεύεις! Μην σηκώνεις τους ώμους ψηλά. Η ενδυνάμωση αυτών των παραμελημένων μυών μπορεί να σου δώσει τη δύναμη να τρέξεις περισσότερο χωρίς πόνο στους ώμους ή τον αυχένα.

πονος στη μεση αιτια

Τα χέρια σου χρησιμοποιούνται για να αντισταθμίσουν την πορεία σου, όχι για να παράγουν δύναμη. Τα παπούτσια φθείρονται πολύ πιο γρήγορα από ότι νομίζουμε. Εάν γυμνάζεσαι τακτικά και νιώσεις πόνο στα πόδια, ίσως είναι καιρός να αντικαταστήσεις τα παπούτσια σου. Όσο περνά ο καιρός ο πόνος αυτός επιδεινώνεται. Αλλά αφού το αφαιρέσαμε εδώ ή εβδομάδα, η υπόσταση δεν περνά ή δεν λαμβάνει χώρα. болки в кръста рано сутрин . Η νεφροπάθεια είναι ένας «σιωπηλός» κίνδυνος που πολλές φορές περνά απαρατήρητος και δυστυχώς τα συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθούν όταν θα είναι πια πολύ αργά. Τα συνοδά συμπτώματα που θα σας οδηγήσουν να καλέσετε τον γιατρό σας περιλαμβάνουν μια πρόσφατη ανεξήγητη απώλεια βάρους, πυρετούς, ρίγη, νυχτερινές εφιδρώσεις ή πόνο που δεν αρχίζει να βελτιώνεται μετά από μερικές ημέρες. Ο πόνος επιμένει πάνω από 3 ημέρες. Ο ορθοπεδικός καθορίζει το άνω άκρο στην πληγείσα πλευρά για 7-10 ημέρες. Στο κεφάλι ειδικοί συνεργαστεί με αρκετά σημεία: VB7 (Qu Bin, που βρίσκεται στην ναό απευθείας προς τα άνω από το οπίσθιο άκρο του hairline), VB8 (Shuai-γκου, είναι 5,5 cm πάνω από την κορυφή του αυτιού), VB20 (Feng chi, βρίσκεται κάτω από το ινιακό οστό, σε κατάθλιψη στην εξωτερική άκρη του τραπεζοειδούς μυός).

περιστασιακή στα αγγλικα Μη λυγίζεις υπερβολικά τον αυχένα και μην τον κουνάς από τη μία άκρη στην άλλη όταν είναι διπλωμένος ή τεντωμένος. Εάν νιώθεις τράβηγμα στον αυχένα ή τους ώμους, κάνε έναν γρήγορο έλεγχο στάσης σώματος και άλλαξέ τη. The post Κατανοώντας τον πόνο στον αυχένα appeared first on Ιωσήφ Ταραζί, Μ.D. Ένα κάταγμα μπορεί να προκαλέσει άμεσο, οξύ πόνο στο χέρι. Εάν νιώθεις οξύ πόνο ή εάν τον εντοπίζεις σε μια συγκεκριμένη περιοχή, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να συνεχίσεις με ξεκούραση και αποκατάσταση. Μην ξεχνάς την προθέρμανση, τις διατάσεις, τη σωστή αποκατάσταση με foam rollers, την ξεκούραση, τον καλό και επαρκή ύπνο, τη σωστή διατροφή και την ενυδάτωση.

Ωστόσο, χωρίς επαρκή θεραπεία γονάτων,λειτουργικές αλλαγές στην άρθρωση, που οδηγούν σε μια χρόνια πορεία της νόσου και επιδείνωση του συνδρόμου του πόνου μετά τη δράση των παραγόντων που προκαλούν. Ωστόσο, τα οστεόφυτα ουδεμία σχέση έχουν με το μαγειρικό αλάτι που καταναλώνουμε στη διατροφή μας, αλλά είναι «οστά εκ οστών». Ενώ οι ακριβείς λόγοι που συμβαίνει αυτό, δεν είναι απολύτως σαφείς, φαίνεται να έχουν κάποια σχέση με τη χημική παρέμβαση στη φυσική ορμονική δραστηριότητα του σώματος για ανίχνευση πόνου. Όπως μπορείτε να δείτε, οι λόγοι για τους οποίους τα πονεμένα πόδια πάνω από το γόνατο, σε μεγάλο βαθμό, η τελική διάγνωση μπορεί να γίνει μόνο μετά την εξέταση και τη σύγκριση του συνόλου των συμπτωμάτων – ένταση του πόνου, παρουσία του οιδήματος, και ούτω καθεξής. Η θεραπεία της συχνά περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή κατά του πόνου, χειροπρακτική για την επανατοποθέτηση του σπονδύλου, το θεραπευτικό μασάζ για να χαλαρώσει τους μυς και την φυσιοθεραπεία για την διόρθωση της στάσης του σώματος και την ενίσχυση των μυών. Οι δε φυσικοθεραπευτική προσέγγιση συχνά δίνει έμφαση στην πίεση ή τη μάλαξη των σημείων αυτών, πολύ συχνά με πρόκληση πολύ έντονου πόνου, συνοδευόμενη από συμβουλές για «βελτίωση της στάσης» , ή για θεραπείες που εκτός των άλλων «επανατοποθετούν» στη θέση τους κάποιους σπονδύλους που είτε έχουν «χάσει την ευθυγράμμισή τους» ή έχουν πάθει «μετατόπιση».

Η στάση του σώματος τείνει να είναι μια βασική εξήγηση.

Επειδή όταν μιλάμε επιστημονικά πρέπει να αναφερόμαστε στις πηγές από τις οποίες αντλούμε τις πληροφορίες μας ας ξεκινήσουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. болки в кръста ниско в ляво . Εναπόκειται σε καθέναν από εμάς να φροντίζουμε το σώμα μας και να περιορίζουμε αυτά τα επιβλαβή πράγματα μέσω των επιλογών που κάνουμε. Η γιόγκα είναι μεν ωφέλιμη, αλλά είναι πιο απαιτητική από ό,τι θεωρούν πολλοί άνθρωποι (ιδίως ορισμένες στάσεις της που ζορίζουν πολύ το σώμα), γι’ αυτό θέλει κάποια προσοχή. Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι διαφορετικών εθνοτικών ομάδων διαφέρουν στις αντιλήψεις για τον μετεγχειρητικό πόνο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σου λέει ότι κάτι είναι λάθος και κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Στην αρχή όταν τρέχεις το σώμα σου είναι χαλαρό: τα χέρια ταλαντεύονται σωστά, έχεις όρθια στάση. Η στάση του σώματος τείνει να είναι μια βασική εξήγηση. Υπάρχει πρήξιμο και μελανιά σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Υπάρχει πρωινή ακαμψία. Η ψωρίαση μπορεί να εκδηλωθεί ως φλεγμονώδεις αλλαγές στα εσωτερικά όργανα – στο ουροποιητικό σύστημα, στο καρδιαγγειακό σύστημα, στους πνεύμονες. Στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση τα παιδιά στον πόνο μπορεί να εκδηλωθεί νωρίς κορεσμού και πληρότητας στην κοιλιά. Στην περίπτωση αυτή, είναι πιθανό ο οργανισμός να αντιδρά σε κάποια λοίμωξη.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν το Tecfidera είναι η αιτία.

Η βακτηριακή προστατίτιδα είναι μία λοίμωξη του προστάτη που προκαλείται από βακτήρια. Μάλιστα η πτώση της δύναμης φτάνει το 50% το πρώτο μετασκησιακό 24ωρο. Εμφανίζεται κυρίως σε αγύμναστα άτομα, τα οποία δεν είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου προγράμματος. Εμφανίζεται συνήθως μια με δύο μέρες μετά το τέλος της προπόνησης και παρατηρείται μειωμένη δύναμη και απόδοση των μυών καθώς και μειωμένο εύρος κίνησης των αρθρώσεων (είναι λιγότερο ευλύγιστες). Πώς μπορείς να τραυματιστείς: Από ανεξέλεγκτο ρυθμό ο οποίος αυξάνει τη δύναμη που ασκείται στις αρθρώσεις, από χρήση υπερβολικού βάρους δημιουργώντας θλάσεις και κακώσεις, πόνους στη μέση και την πλάτη, δισκοκήλη από σήκωμα υπερβολιού βάρους, από μυικές ανισορροπίες που προκαλούν μυοσκελετικούς τραυματισμούς. Η θεραπεία με ζεστό ή κρύο δρα διεγείροντας την θεραπευτική δύναμη του σώματός σας. Το Tecfidera και το Tysabri είναι και τα δύο εγκεκριμένα από το FDA για τη θεραπεία υποτροπιάζουσας μορφής σκλήρυνσης κατά πλάκας (MS). Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις μεταξύ ασπιρίνης και Tecfidera. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν το Tecfidera είναι η αιτία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προετοιμαστεί ένα άτομο φορώντας ένα ταμπόν ή ένα εμμηνορροϊκό επίθεμα σχεδιασμένο για ισχυρότερη εμμηνορροϊκή ροή. Σε αυτό το διάστημα δοκίμασε τη θερμοθεραπεία, το μασάζ, τις διατάσεις και το ήπιο περπάτημα ή το ελαφρύ τρέξιμο για να αυξήσεις τη ροή του αίματος στους πονεμένους μυς.

Ο πόνος αυτός οφείλεται στο ότι ο μυς “καταστρέφεται” και “ανακατασκευάζεται”. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι στις πιο πολλές των περιπτώσεων η οσφυαλγία (πόνος στη μέση) οφείλεται σε καλοήθη μυοσκελετικά προβλήματα γι’ αυτό και αναφέρεται και ως μη ειδική οσφυαλγία (πόνος στη μέση). Η ένταση του πόνου είναι μεγάλη και οφείλεται στη συσσώρευση άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού στους μυς (όπως π.χ. Ο στόχος της προθέρμανσης είναι να θερμάνει φυσικά τους μυς και να τους βοηθήσει να τεντωθούν και να γίνουν πιο ελαστικοί. Ενοχοποιητικοί παράγοντες είναι η αποχή από την άσκηση, οι αδύναμοι κοιλιακοί, η χαμηλή θερμοκρασία του σώματος, η παράλειψη της προθέρμανσης καθώς και η λήψη τροφής και υγρών λίγη ώρα πριν την άσκηση. Εάν όμως εμφανίζεται με μια συγκεκριμένη άσκηση έλεγξέ το. болки в кръста при бременност 9 месец . Η αντίληψη του πόνου εμφανίζεται σε postcentral έλικα του εγκεφαλικού φλοιού, η οποία λαμβάνει ερεθίσματα και από τις δύο μισών του σώματος. Η αλλαγή της στάσης του σώματος απαιτεί συνεχή προσπάθεια, αφοσίωση και υπομονή. Ο πόνος στην μέση μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της κακής εργονομίας και στάσης του σώματος, όταν ο πόνος γίνεται πιο έντονος σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή της εβδομάδας (όπως μετά από μια κουραστική μέρα στην καρέκλα του γραφείου μπροστά από έναν υπολογιστή, αλλά όχι κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων).

Мазила За Болки В Кръста

Όταν πας για τρέξιμο κάνε έναν γρήγορο έλεγχο στάσης. Όταν υπάρχει τραύμα ο οργανισμός δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια συγκεκριμένη δομή θα θεραπεύσει, έτσι στέλνει πολύ αίμα και άλλες ουσίες στην περιοχή ή στις αρθρώσεις, δημιουργώντας ένα διάχυτο οίδημα. Εδώ θα αναφερθούμε λίγο μιας και ο θωρακικός κλωβός (ο θώρακας δηλαδή) δεν επιτρέπει την μεγάλη κινητικότητα της μοίρας αυτής καθιστώντας την έτσι την πιο σταθερή από τις τρεις βασικές μοίρες. Ειδικά για το τελευταίο, η μαγνητική τομογραφία αιμάτωσης (perfusion MRI) επιτρέπει τον ακριβή προσδιορισμό της βλάβης, ακόμα και σε περιπτώσεις που τα απεικονιστικά χαρακτηριστικά της είναι αμφίβολα. Σε προχωρημένες περιπτώσεις είναι δυνατή η παραμόρφωση της βλάβης.

Η θεραπεία μπορεί να είναι συντηρητική ειδικότερα σε ασθενείς με μικρές απαιτήσεις λόγω χαμηλού επιπέδου δραστηριοτήτων, σε μεγαλύτερες ηλικίες και σε περιπτώσεις μικρής μόνο αστάθειας χωρίς συνοδές κακώσεις. Η θεραπεία της ισχιαλγίας μπορεί συχνά να γίνει μέσω αυτο-φροντίδας στο σπίτι. Και οι δύο αυτοδιαχειρίζονται στο σπίτι. Και προσθέτει ότι όλοι όσοι σκέπτονται τις στατίνες θα πρέπει να ασκούνται περισσότερο και να αλλάξουν τη διατροφή τους. Και φυσικά μην το παρακάνεις με την προπόνηση! Ο πιο συνηθισμένος τραυματισμός στους αθλητές και τους ασκούμενους είναι η ρήξη των μυϊκών ινών είτε από υπερβολικά έντονη σύσπαση, υπερβολική διάταση ή από άμεση πλήξη του μυ από κάποιο εξωτερικό παράγοντα (π.χ.

8- Ο πονοκέφαλος πυροδοτείται από έντονη προσπάθεια, βήχα, σκύψιμο, ή σεξουαλική δραστηριότητα. Στην ύπτια θέση το γόνατο θα πρέπει να είναι πάνω από το επίπεδο της καρδιάς, έτσι είναι καλύτερο να το θέσει στο μαξιλάρι. Αυτό επηρεάζει τη θέση της ωμοπλάτης και μπορεί στη συνέχεια να επηρεάσει τους γοφούς, τα ισχία και τα γόνατά σου κ.λπ. Αυτό όμως δεν ισχύει. Αυτό το ερωτηματολόγιο χρησιμοποιείται πολύ σπάνια για την αξιολόγηση της ποιότητας ζωής των ρευματικών ασθενών. Βέβαια, η έγκαιρη διάγνωση και η πρόοδος που έχει σημειωθεί στη θεραπεία εξασφαλίζει στους ασθενείς καλύτερη ποιότητα ζωής από ό,τι μερικά χρόνια πριν», σημειώνει ο ορθοπαιδικός χειρουργός Δρ. Η σωματική άσκηση βελτιώνει τη συνολική λειτουργία του σώματος και την ποιότητα ζωής. Σταδιακά διαταράσσεται η ευαίσθητη (η φτέρνα μεγαλώνει μούδιασμα), και στη συνέχεια η κινητική λειτουργία του ποδιού.

Γεια σας, απόλυτες ενδείξεις για τη συμπεριφοράδεν υπάρχει χειρουργική θεραπεία, είναι απαραίτητο να διενεργηθεί ένας αριθμός δοκιμών αντοχής για τον προσδιορισμό της έκτασης της βλάβης μέσα στις δομές του γόνατος και στη συνέχεια να προσδιοριστεί με την τακτική της θεραπείας. Επομένως, το φουμαρικό διμεθύλιο δεν μπορεί να προσδιοριστεί ποσοτικά στο πλάσμα. Μερικές κοινές αιτίες τέτοιου πόνου είναι κάποιο πρόβλημα στον τένοντα π.χ. Η ρήξη μηνίσκου, ο πόνος στη μέση, η ρήξη αχίλλειου τένοντα και η ρήξη υπερακανθίου είναι συνηθισμένοι τραυματισμοί. Οι τραυματισμοί είναι ένα στοιχείο της γυμναστικής, που αν προκύψουν, μπορεί να έχουν πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις.

ποτε ο πονος στην πλατη ειναι επικινδυνος

Με βάση αυτά τα ευρήματα, «στόχος είναι να βρούμε τεχνικές γνωστικής εκπαίδευσης, οι οποίοι θα βοηθήσουν όσους αναμασούν συχνά τις αρνητικές σκέψεις τους, να τις περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό, ώστε να ανακουφιστούν και από τον πόνο τους», δήλωσε η επικεφαλής της μελέτης δρ Νικόλ Τανγκ, ερευνήτρια στο Τμήμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Επιστημών Υγείας του πανεπιστημίου. Με την πάροδο των ετών αυξάνονται οι πιθανότητες οστεοπόρωσης και επακόλουθων καταγμάτων, επομένως ο πόνος στη μέση γίνεται πιο επικίνδυνος. Με μία επανάληψη δεν βελτιώνεσαι όσο θα βελτιωθείς με 6 επαναλήψεις, ενώ χάνεις τη σωστή στάση και εκτέλεση της άσκησης. Ακριβώς όπως έχουμε την τάση να κρατάμε κακή στάση στη δουλειά μπροστά στον υπολογιστή, αυτό μπορεί να συμβεί και όταν τρέχουμε. Αλλά καθώς η κούραση αυξάνεται υπάρχει μια τάση να σφίγγεις τους ώμους και το λαιμό σου. Όταν τρέχεις έχεις την τάση να φέρνεις το κεφάλι προς τα εμπρός. Φαντάσου ότι κρατάς μία πεταλούδα στα χέρια σου και δεν θέλεις να το συνθλίψεις καθώς τρέχεις. Φαντάσου ότι έχεις ένα νόμισμα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη και δεν θέλεις να το αφήσεις να πέσει καθώς τρέχεις. Για να το διορθώσεις κράτα το πηγούνι και τα μάτια σου μπροστά, όταν τρέχεις. Αν έχεις ήδη υποστεί τραυματισμό, η ξεκούραση θα βοηθήσει αλλά ο τραυματισμός θα εμφανιστεί ξανά αν δεν διορθώσεις το μηχανικό σφάλμα που τον προκάλεσε.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *