Κοιλιακό φούσκωμα και πόνος στη μέση – Wikihealth.gr

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: MR τομογραφική εικόνα της πρόωρης εκφυλιστικές αλλαγές στο αριστερό άρθρωση γονάτου (γονάρθρωση 1 βαθμός). Η κλινική εικόνα μιας πολυκύτταρης κύστης χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση συνδρόμου πόνου ποικίλης σοβαρότητας στην κοιλιακή χώρα και στην οσφυϊκή περιοχή λόγω της εξασθένισης της εκροής των ούρων λόγω της συμπίεσης μιας μεγάλης κύστης της πυέλου ή του ουρητήρα. Για μια πρόσθετη εκτίμηση της επίδρασης στο σύνδρομο του πόνου των φαρμάκων που δεν βρίσκονται στη συμπτωματική ομάδα (για παράδειγμα, χονδροπροστατευτικά), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε NSAID αντί για παρακεταμόλη και στη συνέχεια να υπολογίσετε ξανά τη δόση που λαμβάνεται στο ισοδύναμο της δικλοφαινάκης. Μαζί με το υπό μελέτη φάρμακο, ο ασθενής συνιστάται να παίρνει παρακεταμόλη με την υποχρεωτική πλήρωση ενός ειδικά σχεδιασμένου ημερολογίου εάν είναι απαραίτητο.

πονος στο γονατο οταν λυγιζει

Болката в гърба се усилва и започна да се появява по-често.. Δεδομένης της υψηλότερης συχνότητας εμφάνισης παρενεργειών κατά το διορισμό των ΜΣΑΦ, θα πρέπει να προτιμηθεί ακόμη η παρακεταμόλη. Σύμφωνα με τον L. Buratti et al (1995), η συχνότητα εμφάνισης οστεοαρθρώσεως των αρθρώσεων ισχίου, γονάτου και καρπού αυξάνεται με την ηλικία, αλλά μειώνεται η επίπτωση της οστεοαρθρώσεως της αυχενικής σπονδυλικής στήλης. Κίνδυνος είναι μεταλλωρύχοι (οστεοαρθρίτιδα του γόνατος και της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), λιμενεργάτες και οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία (οστεοαρθρίτιδα του γόνατος και τις αρθρώσεις των χεριών), εργάτες και τους εργαζόμενους της παραγωγής μύλου (οστεοαρθρίτιδα των επιμέρους αρθρώσεις των χεριών), οι φορείς εκμετάλλευσης των πνευματικών εργαλείων (οστεοαρθρίτιδα του αγκώνα και τον καρπό αρθρώσεις) ζωγράφοι και εργάτες σκυροδέματος (οστεοαρθρίτιδα των αρθρώσεων γονάτων), αγρότες (οστεοαρθρίτιδα των αρθρώσεων ισχίων. Η επέκταση της οσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης παρουσία του κήματος οδηγεί σε αύξηση της πίεσης στα οπίσθια τμήματα του ινώδους δακτυλίου και του οπίσθιου διαμήκους συνδέσμου και συχνά επίσης στη σπονδυλική στήλη. Όσον αφορά το επίπεδο του τραχήλου της μήτρας, η πιθανότητα κύφωσης ενδείκνυται με τη μείωση ή την αύξηση του τόνου των μπροστινών μυών του λαιμού, ιδιαίτερα μεταξύ των αθλητών. Μία έκτοπη κύηση συμβαίνει όταν ένα γονιμοποιημένο ωάριο αναπτύσσεται εκτός της μήτρας, συνήθως στις σάλπιγγες.

Кафяво Течение И Болки В Кръста

Η απόσταση μεταξύ του έσω μηριαίο κόνδυλο στη μέγιστη αραίωση των κάτω άκρων – πολυδιάστατη δοκιμής που χαρακτηρίζει τη όγκος ενεργοποίησης και εξωτερική περιστροφή στις αρθρώσεις του ισχίου και του γόνατος σε όγκο κάμψη – μπορεί να είναι κατατοπιστική σε μια περίπτωση που εκτελεί έναν εκπαιδευμένο ειδικό μόνο. Στην ιδανική περίπτωση το σώμα θεραπεύεται και δυναμώνει, με αποτέλεσμα να είναι πιο ανθεκτικό στο ίδιο φορτίο στο μέλλον. Στην dysfiksionnom παραλλαγή πόνος εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των στατικών δυναμικών φορτίων. Με την εξέλιξη της πάθησης της οστεοαρθρίτιδας στο ισχίο, ο πόνος, η αίσθηση της θερμότητας και το οίδημα που έχει αναπτυχθεί στη συγκεκριμένη άρθρωση έχουν ως συνέπεια τη δυσκαμψία, η οποία εμφανίζεται στις καθημερινές δραστηριότητες που έχουν άμεση σχέση με την κίνηση σε αυτήν την περιοχή. Οι αρθρώσεις που είναι θερμές συχνά προκαλούν δυσφορία, επειδή η θερμότητα συνοδεύεται από οίδημα και ερυθρότητα.

Έχετε πυρετό, ερυθρότητα ή κάψιμο γύρω από το γόνατο. Οι MA Davis et al (1989) στο ΝΗΑΙΝδ-Ι που περιγράφηκε παραπάνω διερεύνησαν τη σχέση μεταξύ τραυματισμού στο γόνατο και μονο / αμφίπλευρης ακτινογραφικώς επιβεβαιωμένης γοναρθρώσεως. M.A. Ο Davis και οι συνάδελφοί του (1989) διερεύνησαν τη σχέση μεταξύ υπέρβαρου και μονοπλευρικής οστεοαρθρίτιδας του γόνατος, ραδιογραφικά διαγνωσμένης. пластири при болки в кръста . Η σχέση μεταξύ υπέρβαρου και γοναρθρώσεως σε σχέση με τη φύση της κατανομής του υποδόριου λιπώδους ιστού (PZHK) σε άτομα ηλικίας 45-74 ετών που συμμετείχαν στο NHAINS-I, μελετήθηκε από το MA Davis et αϊ (1990). Η κεντρική κατανομή του υποδόριου λιπώδους ιστού προσδιορίστηκε με τη μέτρηση του πάχους της πτυχής του δέρματος κάτω από τη γωνία της ωμοπλάτης, τις περιφερικές πτυχές στην περιοχή του μυός του τρικεφάλου του ώμου. Ο Hochberg (1993) μελέτησε τη σχέση μεταξύ τραυματισμού ισχίου και ακτινογραφικώς επιβεβαιωμένης κοξαρθρώσεως σε 2.359 άτομα ηλικίας 55 έως 74 ετών που συμμετείχαν στο NHAINS-I.

Болки В Кръста И Слабините

Κατά συνέπεια, η παχυσαρκία είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για την οστεοαρθρίτιδα του γονάτου, των αρθρώσεων του ισχίου και των αρθρώσεων των χεριών. Ο δείκτης Algerofunking Dryzer που αναπτύχθηκε ειδικά για κλινικές μελέτες στην οστεοαρθρίτιδα των αρθρώσεων των χεριών είναι ένα ερωτηματολόγιο δέκα σημείων. Συνήθως, η συνολική αξιολόγηση πραγματοποιείται σε ένα σύστημα σημείων. Μελέτες έχουν δείξει ότι μια μέτριας έντασης φυσική δραστηριότητα όπως η ποδηλασία έχει πολλαπλα οφέλη με αποτέλεσμα να ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα συνεισφέροντας έτσι στην υγιεινή ζωή. Όταν το σώμα διασπά τις από τις τροφές, αέρια συσσωρεύονται στο πεπτικό σύστημα από τον οισοφάγο έως το παχύ έντερο.

Για την Κινέζικη ιατρική, η ισορροπία έρχεται με την ελεύθερη ροή της ενέργειας Qi (Τσι) στο σώμα. Αυτές οι ορμόνες βοηθούν το σώμα να ρυθμίσει τη γλυκόζη, που παίρνει από την τροφή για ενέργεια. Αυτές οι διαταραχές υποδιαιρούνται κατάστασητικά σε σπονδυλικά και ριζοσπαστικά σύνδρομα. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να χωριστούν σε τοπικές και κοινές. Μια περιορισμένη σειρά κινήσεων στην άρθρωση του γόνατος μπορεί να αντανακλά όχι μόνο τις αλλαγές στον αρθρικό χόνδρο, αλλά και στην αρθρική κάψουλα, τους περιαρθιακούς μύες, τους συνδέσμους. Εκτός από την ήττα του πρόσθιου επιμήκη σύνδεσμο, οστεοποίηση του οπίσθιου επιμήκους mezhostnoy εύρημα και τους συνδέσμους της σπονδυλικής στήλης.

Остра Болка В Гърба

Η προεξοχή ή η πρόπτωση τμήματος του δίσκου προς το σπονδυλικό κανάλι και το μεσοσπονδύλιο foramen οδηγεί σε μάλλον περίπλοκες και σοβαρές διαταραχές της λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης και των νευρικών σχηματισμών. Sindesmofity κατακόρυφα προσανατολισμένο οστεοποίησης των οστών τοποθετημένο προς τα έξω από την ινώδη δακτύλιο του μεσοσπονδύλιου δίσκου. Οι περισσότερες κήλης δίσκου θεραπεύονται με ανάπαυση και φάρμακα. Στη διστακτική εκδοχή του πόνου, συνήθως πόνο, φούσκωμα, που αναδύεται μετά την ανάπαυση και μειώνεται κατά τη διάρκεια των κινήσεων. упражнения за болки в кръста . Σε τέτοιες περιπτώσεις, για μια πρόσθετη εκτίμηση της δυναμικής του πόνου, χρησιμοποιείται ένας δείκτης αναλγητικών. Ο Δείκτης WOMAC είναι ένας εξαιρετικά ενημερωτικός δείκτης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα της φαρμακευτικής και της μη-ναρκωτικής (χειρουργικής, φυσιοθεραπευτικής) θεραπείας. Παρά το γεγονός ότι η οστεοαρθρωσία επηρεάζεται κυρίως από τους ηλικιωμένους και η επικράτησή της είναι εξαιρετικά χαμηλή στην ηλικιακή ομάδα ηλικίας κάτω των 45-50 ετών, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως η αναπόφευκτη συνέπεια της γήρανσης. Είναι πιθανό ότι, από τη μία πλευρά, τα ανθρώπινα χονδροκύτταρα στη διαδικασία γήρανσης χάνουν την ικανότητα για την ανασύσταση και την αποκατάσταση της μήτρας του αρθρικού χόνδρου, «χάνεται», ως αποτέλεσμα της βλάβης ή κανονικό (για αυτή την ηλικιακή ομάδα) ανταλλαγή, και τελικά να αναπτύσσει ένα συστατικά μήτρας έλλειμμα (όπως στην οστεοπόρωση).

πονος στο ποδι

Πολύ σπάνια μπορεί να εμφανιστούν μεταβολές στη σπονδυλική στήλη με την απουσία πεισματικών ακτινολογικών συμπτωμάτων της βλάβης των ιεραλιδίων. Γενικά, η εμφάνιση των συμπτωμάτων μπορεί να γίνει από 2 μέχρι 72 ώρες μετά την κατανάλωση της τροφής. Martin και συν-συγγραφέων (1997), Davis MA και συν-συγγραφέων (1988), αποδείχθηκε ότι στην παχυσαρκία η εμφάνιση οστεοαρθρίτιδας των αρθρώσεων του γονάτου επηρεάζεται από μηχανικούς παρά από μεταβολικούς παράγοντες. Οι ερευνητές εξέτασαν την εμφάνιση καρδιακών περιστατικών (καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο ή νοσηλεία για λόγους που σχετίζονται με την καρδιά) για δύο χρόνια και διαπίστωσαν σημαντική μείωση στους ασθενείς που έλαβαν τον αναστολέα PCSK9 μαζί με στατίνη, σε σύγκριση με τα άτομα που έλαβαν στατίνη μαζί με εικονικό φάρμακο. Νευρολογικές παθήσεις: κεφαλαλγία – ημικρανία, νευραλγία τριδύμου, πάρεση προσωπικού, πάρεση μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, νυχτερινή ενούρηση. Το ριζικό σύνδρομο περιλαμβάνει τα συμπτώματα της “έντασης των νευρικών κορώνων”, των ευαισθησιών και των τροφικών διαταραχών, των αντανακλαστικών και των διαταραχών του πάρεση. Το ερώτημα σχετικά με τη σεξουαλική σφαίρα του ασθενούς, το οποίο συμπεριελάμβανε ο συγγραφέας στο ερωτηματολόγιο για τη συνοξάρτωση, δεν είναι απαραίτητο για τη μελέτη της αποτελεσματικότητας των αντιρευματικών φαρμάκων.

1995) διερεύνησε τη σχέση μεταξύ της κατανομής του αλσαβινικού οξέος, του ποσοστού του υποδόριου λιπώδους ιστού σε 465 άνδρες και 275 καυκάσιους που συμμετείχαν στη μελέτη Longitudinal Baltimore για τη γήρανση, καθώς και σε 169 άνδρες και 99 γυναίκες με διάγνωση της οστεοαρθρίτιδας με ακτίνες Χ. Οι συγγραφείς δεν βρήκαν κάποια σχέση μεταξύ του πάχους των αντίστοιχων πτυχών του δέρματος και της παρουσίας μονο / αμφίδρομης οστεοαρθρίτιδας των αρθρώσεων του γονάτου, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, φυλής, ΔΜΣ. Στη μελέτη Framingham, οι ασθενείς εξετάστηκαν μία φορά κάθε δύο χρόνια για 40 χρόνια, ενώ διαπιστώθηκε ότι η αύξηση του σωματικού βάρους αποτελεί παράγοντα κινδύνου για εμφανή οστεοαρθρίτιδα των αρθρώσεων γονάτων στις γυναίκες και μείωση βάρους 5 kg σε γυναίκες με ΔΜΣ 25 (t. MRI μελέτη. Η κοινή μελέτη αριστερό γόνατο διεξήχθη στις στεφανιαίες, οβελιαίο και εγκάρσιο προεξοχές στους τρόπους Τ 2, Τ 1, PD. Ο πόνος στο γόνατο μπορεί να οφείλεται σε νοσήματα, όπως η οστεοαρθρίτιδα, η φθορά του χόνδρου του γονάτου από το πέρασμα του χρόνου, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, μια αυτοάνοση χρόνια πάθηση και τέλος η ουρική αρθρίτιδα που οφείλεται στο αυξημένο ουρικό οξύ στον οργανισμό.

Болки В Кръста При Ранна Бременност

Mετά το τέλος της εφαρμογής του κηδεμόνα η σκολίωση ή θα έχει επιδεινωθεί ή θα επανέλθει στην προ κηδεμόνα μορφή της. грип болки в ставите . Στην αρχή της εφαρμογής της, είχε πολλούς πολέμιους από την χειρουργική κοινότητα, αλλά με την πάροδο των ετών, με την πρόοδο της τεχνολογίας, την εκπαίδευση των χειρουργών αλλά και κυρίως την επιστημονική τεκμηρίωση και επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων από μελέτες παγκόσμιας εμβέλειας, έχει πλέον καταξιωθεί και αποτελέσει το golden standard σε πλείστες όσες χειρουργικές επεμβάσεις. Κατά την αρθροσκόπηση δεν πραγματοποιούνται μεγάλες χειρουργικές τομές, παρά μόνο οπές λίγων χιλιοστών, μέσω των οποίων εισέρχονται στην άρθρωση μια ειδική κάμερα-αρθροσκόπιο και τα ειδικά αρθροσκοπικά εργαλεία. Κατά την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των συμπτωματικών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, το κύριο κριτήριο είναι ο πόνος στις αρθρώσεις. Κατά την διάρκεια της θεραπείας σας, μπορείτε να καταναλώνετε τροφές όπως: καρύδια, αρνί, γαρίδες, σχοινόπρασο. Η μέθοδος δοκιμής περιλαμβάνει αξιολόγηση της ευαισθησίας των αρθρώσεων κατά τη διάρκεια της ψηλάφησης και των κινήσεων σε αυτά, καθώς και αξιολόγηση της οστικής άρθρωσης. Επιπλέον, ένας αριθμός ασθενειών που σχετίζονται ( καρδιαγγειακές παθήσεις, ασθένειες του νευρικού συστήματος ) μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόδοση της δοκιμής. Η πολυπλοκότητα της ερμηνείας της δυναμικής του δείκτη καρπικής δύναμης μειώνει την αξία της δοκιμής για κλινικές μελέτες.

Για να διευκολυνθεί η αξιολόγηση, οι αναλογικές κλίμακες προσαρμόζονται για τον δείκτη της πρωϊκής δυσκαμψίας. Για την εκδήλωση φλεγμονής στους τένοντες παίζουν ρόλο τρεις σημαντικοί παράγοντες. Η κατανομή του υποδόριου λίπους προσδιορίζεται χρησιμοποιώντας την αναλογία καρπό και περιφέρεια ισχίου, ενώ για τον υπολογισμό του ποσοστού των υποδόριου λιπώδους ιστού χρησιμοποιώντας πρότυπο εξίσωση που περιλαμβάνονται παράγοντες όπως το πάχος της γωνίας πτερυγίου κάτω από το πτυχώσεις, κοιλιά, και στο brachii triceps. Αυτό συνεπάγεται συμμετοχή στην ανάπτυξη οστεοαρθρώσεως από παράγοντες όπως η γενετική προδιάθεση, το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας, οι διαφορές μεταξύ των αρθρώσεων κλπ. Λέγοντας χαμηλό ποσοστό φυσικής δραστηριότητας εννοούμε την μειωμένη αφιέρωση χρόνου μέσα στην ημέρα σε διαδικασίες που απαιτούν σωματική κόπωση.

πονος στη μεση χαμηλα αριστερα

Φαίνεται λοιπόν λογικό ότι όσο μεγαλύτερες απαιτήσεις σωματικής δραστηριότητας προϋποθέτει η εργασία, τόσο περισσότερο βάρος δέχεται η σπονδυλική στήλη, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό της, από τον οποίο θα προκύψει πόνος. Πόνος στο γόνατο, διαγνωσμένο με PKS Περίπου πριν από δύο χρόνια, υπέστη έναν τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, ο πρώτος. Είναι διαφορετικά από τα απλά κατάγματα, καθώς δεν απαιτούν τραυματισμό και προκαλούνται από την υπερκαταπόνηση των σπονδυλικών αρθρώσεων. Είναι 60% καλυμμένο με αρθρικούς χόνδρους και είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά σωματικού βάρους στην επιφάνεια του ποδιού.

Σε μία από αυτές, οι περισσότεροι ασθενείς με οστεοαρθρωσία (60% των εξεταζόμενων αρθρώσεων γόνατος) δεν εμφάνισαν καμία ακτινογραφική εξέλιξη σύμφωνα με τους Kellgren και Lawrence κατά τη διάρκεια 11 ετών παρατήρησης και μόνο μικρές αλλαγές στο 33%. Έτσι, η εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας δεν είναι πάντα μια αναπόφευκτη διαδικασία και πιθανώς εξαρτάται από τη διαφορετική ικανότητα αποκατάστασης και υποβάθμισης των ιστών της άρθρωσης μετά την καταστροφή τους. Όταν η ψηλάφηση καθορίζεται σοβαρή πληγή στους μαλακούς ιστούς του προσβεβλημένου PDS και σε έναν αριθμό ιστών που εντοπίζονται.

Ξεπλύνετε την πληγή με σαπούνι για πλύσιμο. Γι ‘αυτό, όταν κάμψη προς τα εμπρός και την διέγερση των διαφόρων υποδοχέων του νωτιαίου ιστού, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει μια αντανακλαστική σύσπαση των μυών – η εκτεινόντων οσφυϊκή στερέωσης με αντίστροφη στάση του σώματος – σταθερά τη λόρδωση. Έτσι, οσφυϊκή κυφωτικής ρύθμιση μόνο εν μέρει και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να θεωρηθεί ως αντισταθμιστικό προστατευτικό παρέχοντας μείωση διόγκωση ινώδους δακτύλιου και οπίσθιο επιμήκη ερεθισμό μείωση συνδέσμου ή ακόμα και να μειώσει την σπονδυλική στήλη συμπίεσης. Το να κάθεται για πολλές ώρες, όπως η εργασία σε ένα γραφείο ή η παρακολούθηση τηλεόρασης κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου, μπορεί να επιδεινώσει τα πράγματα όταν πρόκειται για διόγκωση δίσκων και πόνο στην πλάτη. Σε όλες τις περιπτώσεις, η ένδειξη για τη χρήση των αλοιφών από εκφυλιστική ασθένεια δίσκων – είναι η παρουσία των κλινικών συμπτωμάτων όπως αρθραλγία (πόνος στις αρθρώσεις, συχνά αναφέρονται σε άλλες ανατομικές δομές)? Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της εκφυλιστική ασθένεια δίσκων της οσφυϊκής-ιερού οστού της σπονδυλικής στήλης θα πρέπει να θεωρείται ως ανάπτυξη δύο φάσεων της ασθένειας οστεοχόνδρωση του lumbosacral σπονδυλικής στήλης, η οποία συνίσταται στο γεγονός ότι κατά την πρώτη περίοδο μόνο πόνο που εντοπίζεται στην οσφυϊκή περιοχή, κατά το δεύτερο – και επίσης συλλάβει το πόδι.

Болка В Коляното При Изправяне

Και η ψυχική ασθένεια η ίδια μπορεί να οδηγήσει σε πόνο, επειδή οι δύο παθήσεις “μοιράζονται” τους χημικούς αγγελιοφόρους που μεταφέρουν σήματα στον εγκέφαλο. Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της επίδρασης του εξωτερικού περιβάλλοντος στον αρθρικό χόνδρο και της ικανότητας των χονδροκυττάρων ή της μήτρας να ανταποκρίνονται σε αυτές τις επιδράσεις. болки в кръста какъв специалист . Έχουν διεξαχθεί σχετικά λίγες μελέτες στις οποίες μελέτες της επίδρασης της γήρανσης στην εξέλιξη της οστεοαρθρίτιδας, αν και γενικά αναγνωρίζεται η σημασία της μεγαλύτερης ηλικίας στην ανάπτυξη οστεοαρθρώσεως. Η ασηπτική βλάβη της κεφαλής του μεταταρσίου οστού διαγιγνώσκεται συχνότερα σε γυναίκες ηλικίας 12-18 ετών. Οποιαδήποτε βλάβη στο οστό προκαλεί πόνο. Ενώ η ισχιαλγία χωρίς πόνο δεν είναι πολύ συχνή, είναι πιθανό να υπάρχει πίεση και βλάβη στις ρίζες του ισχιακού νεύρου και να μην το γνωρίζουμε. Ενώ πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε φάρμακα μείωσης του πόνου ή ακόμη και χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση του προβλήματος, μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι λιγότερο επεμβατικές επιλογές θεραπείας – όπως οι χειροπρακτικές σπονδυλικές ρυθμίσεις – μπορούν να είναι εξίσου αποτελεσματικές για τη θεραπεία του πόνου του ισχιακού νεύρου. Μπορεί να τους ζητηθεί να αναφέρουν την κατανομή του πόνου και εάν πηγαίνει κάτω από το γόνατο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ερωτηματολόγια αξιολόγησης για την κατανόηση της κατανομής.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *