Πόνος στο θώρακα – ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η φθορά του χόνδρου σε πολλαπλά σημεία οδηγεί στη δημιουργία αρθρίτιδας. Ο φλεγμονώδης ή ρευματοειδής τύπος αρθρίτιδας μπορεί να ωφεληθεί από τα συμπληρώματα παπαΐνης μέσω της αύξησης της αναλγησίας του οργανισμού, της γρήγορης ανάρρωσης από τραυματισμό και τη μείωση των επιθέσεων σε κυτταρικό επίπεδο που οδηγούν σε μια οδυνηρή φλεγμονώδη κατάσταση. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή μέσω της μύτης σας και έξω από το στόμα σας ενώ καθορίζετε τη θέση σας. Αναπνεύστε βαθιά και ομοιόμορφα όταν διορθώνετε τη θέση σας. Αυτή η θέση κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος στην μεγαλύτερη δυνατή επιφάνεια σώματος. Αναπνεύστε ομοιόμορφα και μετά επαναλάβετε τέσσερις ακόμη φορές. Μερικές φορές αυτή η επανεπέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια.

www.collagenproactive.com Μερικές ασκήσεις ‘τεντώματος’ θα σας βοηθούσαν: τεντώστε τη πλάτη σας χαμηλά, Ξεκουράστε τα χέρια και τα γόνατά σας με το κεφάλι σας ευθυγραμμισμένο με την πλάτη σας. Παρόλο που είναι λιγότερο προβληματικό όπως το κάτω μέρος της πλάτης, αλλά ο πόνος στην πλάτη της πλάτης είναι επίσης κακό αποτέλεσμα για πολλούς ανθρώπους σήμερα. Εάν έχετε πόνο στην πλάτη της πλάτης, μπορείτε να ασκηθείτε, να εφαρμόσετε σωστή στάση του σώματος και να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής για να ελαχιστοποιήσετε ή ακόμη και να ξεπεράσετε τον πόνο.

Ενώ τα δεν έχει αποδειχτεί ότι έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητά, ίσως να βοηθήσει το μασάζ ή η εφαρμογή ενός θερμενόμενο μαξιλαριού (ή θερμοφόρα) ή πάγου στην πλάτη σας ανάλογα με το πώς το νιώθετε καλύτερα. Η κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου ή δισκοκήλη, παρατηρείται συνήθως μετά από απότομη πίεση της περιοχής (άρση μεγάλου βάρους ή απότομη κίνηση), αλλά και ο χρόνιος εκφυλισμός (μακροχρόνια καθιστική εργασία, υπερβολικό σωματικό βάρος) μπορεί να επιφέρει ανάλογα αποτελέσματα. Αντίθετα απ’ ότι γενικά πιστεύεται το βάρος του σώματος δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην δημιουργία πόνου στην μέση.

Χρησιμοποιήστε στο σημείο μια κρύα κομπρέσα.

Αυτή η άσκηση βοηθά στην ενίσχυση των κοιλιακών μυών και στην ανακούφιση του πόνου στην πλάτη. Αν δεν μπορείτε να φτάσετε στο σημείο με το χέρι σας, χρησιμοποιήστε μια μπάλα του τένις και πιέστε το στην πλάτη σας, καθώς στηρίζεστε με αυτή επάνω σε έναν τοίχο. Χρησιμοποιήστε στο σημείο μια κρύα κομπρέσα. болка в гърба и стомаха . Χρησιμοποιήστε αυτήν την ομάδα μυών για να ωθήσετε τους γοφούς σας μέχρι το σώμα σας να σχηματίσει μια ευθεία γραμμή από το γόνατο στον ώμο. Τεντώστε με καθιστικό. Χρησιμοποιήστε μια πολυθρόνα ή σκαμνί χωρίς χέρια για να το κάνετε αυτό. Τεντώστε τις ωμοπλάτες σας χρησιμοποιώντας κινήσεις αγκώνα. Τοποθετήστε το αριστερό σας χέρι κοντά στο δεξί σας αγκώνα και τραβήξτε απαλά το δεξί σας χέρι για να αυξήσετε το τέντωμα. Τοποθετήστε το δεξί αγκώνα από το αριστερό γόνατο. Τοποθετήστε τα χέρια σας προς τα κάτω στους ώμους σας.

Τοποθετήστε το δεξί σας χέρι στο δεξί σας γόνατο. Από αυτήν τη θέση, σηκώστε απαλά το δεξί χέρι και το αριστερό πόδι, επιπλέον, το κεφάλι μπορεί να σηκωθεί ελαφρώς. Χαμηλώστε το κεφάλι σας, σηκώστε το πηγούνι σας και κρατήστε τα χέρια σας έξω σε στάση προσευχής. Επιστροφή σε μια κίνηση προσευχής. Περιστροφή ώμου. Αυτή η κίνηση είναι επίσης γνωστή ως “αδιαφορία” με αποτέλεσμα την ανακούφιση της έντασης των μυών στον αυχένα και τους ώμους, μειώνοντας τον πόνο στην πλάτη. Οι μυς του αυχένα και της μέσης κουράζονται ακόμα και κατά την ανάπαυση. Η τακτική άσκηση είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο κατά των προβλημάτων της μέσης. Το θωρακικό οστό της άνω πλάτης και της μέσης πλάτης δεν λειτουργεί τόσο όσο το κάτω μέρος της πλάτης και του λαιμού, προκαλώντας έτσι κάποιους κοινούς τραυματισμούς. мускулна слабост и болки в ставите . Το αποτέλεσμα είναι η ανακούφιση του πόνου στη μέση. Ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει ότι φοράτε μια επιγονατίδα για ένα μικρό χρονικό διάστημα και ότι παίρνετε κάποιο μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (ΜΣΑΦ), όπως η ιβουπροφαίνη (Advil, Motrin και άλλοι), για την ανακούφιση από τον πόνο και την ευκολία πρήξιμο.

Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν έχετε αμφιβολίες για τη σωστή δόση και βεβαιωθείτε κάθε φορά ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες που περιέχονται στο φύλλο οδηγιών του προϊόντος, προτού αρχίσετε να παίρνετε κάποιο φάρμακο. Ένα άτομο που επισκέπτεται τον γιατρό για αυτή τη συγκεκριμένη αιτία του πόνου στα πλευρά θα πρέπει να υποβληθεί σε κλινική εξέταση και σε ακτινογραφία της πληγείσας περιοχής. Κάντε το πέντε φορές σε κάθε πλευρά. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές την ημέρα. Επαναλάβετε με το αριστερό πόδι και το αριστερό σας χέρι. Εάν πρέπει να παραμείνετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ξεκουραστείτε ένα πόδι σε ένα χαμηλό σκαμπό και κάντε συχνά διαλείματα. Κρατήστε για 30 δευτερόλεπτα και κάντε το ίδιο στην αντίθετη πλευρά.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *